Alții

Un duplex diafan și luminos

Un duplex diafan și luminos


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Înainte de reformă, aceasta Duplexul din Barcelona Părea mai mic. Motivul a fost distribuția sa fragmentată, bazată pe camere înguste care împiedicau aprecierea zonei reale - foarte largă - a casei. Proprietarii au comandat o reformă completă pentru Echipa Fondarius Architecture. Lucrările s-au concentrat pe eliminarea tuturor zidurilor inutile de creat la parter un spațiu deschis care va integra livingul, sala de mese, bucătăria și o sală de joacă pentru copii. Fără uși sau pereți despărțitori, această nouă distribuție a dat o întorsătură radicală duplexului care, dintr-o dată, a dezvăluit o suprafață mare, cu o estetică mansardată care evocă clădirile industriale din New York. Cu toate acestea, îndepărtarea zidurilor a prezentat unele dificultăți.

Atât în ​​sufragerie, cât și în bucătărie, arhitecții au găsit pereți portanți imposibil de eliminat din cauza problemelor de siguranță constructive. Soluția a fost păstrați stâlpii și despărțirile din jumătate de corp care, la rândul lor, au fost integrate în proiect ca elemente cu funcție decorativă. Astfel, stâlpul metalic a servit pentru delimitarea holului.

Dacă toate mediile în care familia face viața în comun erau concentrate la parter, ultimul etaj era rezervat dormitoarelor. Dar atât într-una cât și în cealaltă, echipa Fondarius Architecture a trebuit să se confrunte cu o nouă problemă: duplexul avea trei terase a căror înălțime era peste nivelul solului din interiorul casei. Pentru a o rezolva, au apelat la un banc de piatră din San Vicente, care pasează accesul la exterior și, în timp, servește ca o suprafață auxiliară versatilă, care este folosită atât ca scaun, cât și ca raft. Odată rezolvate toate aspectele de construcție, decorarea a fost adaptată noului aer de mansardă obținut în casă. Piesele de proiectare, în proporția potrivită, contribuie la păstrarea mediilor clare cu un estetică minimă.

Publicitate - Citiți mai jos O cameră cu spirit chill out

Diferența dintre living și terase a fost salvată cu o bancă de piatră acoperită cu perne, care este folosită ca scaun auxiliar când prietenii vin acasă. Canapeaua era un model în formă de L, care a fost separat pentru a o actualiza. Perne: cu dungi, B&B, alb, Filocolore și geometrice, Gra. Pouf din Woodnotes. Pătură, de la Filocolore. Covor, de Francisco Cumellas. Flori și lumânări, din Sia.

Estetica mansardată

În timpul renovării partițiile au fost demolate și expuse grinzi pe tavan și stâlpi metalici care dau un anumit aer industrial casei. Mai precis, un stâlp delimitează sala holului, decorat cu un suport pentru haine, un covor și dulapuri până la dulapuri de tavan integrate în perete. Covor, de Francisco Cumellas. Suport pentru casă și cutie de intrare, de la DBarcelona.

Pouf texturat

Moale la atingere, finisajul său imitat de păr adaugă o notă de căldură pentru mediu. Se vinde in Filocolore, masoara 24 x 44 cm si costa 52 €.

Un salon de care să te bucuri

Fiecare detaliu vă invită să vă relaxați în camera de zi: lămpile de citit, cutia cu revistele preferate ... Chiar și scaunele din lemn care servesc ca masă de cafea pot fi mutate liber pentru a adapta zona de relaxare la orice activitate. Taburete, de la Cubiña. Pictura In The Club este de la DBarcelona.

Detalii decorative în zona de zi

Of The Immaculate Conception: raft pentru reviste și sfeșnice. Lampi, de Luzio.

Camera de zi

Tavanele, de diferite înălțimi și cu materiale diferite, devin elemente active ale decorațiunii. În unele zone ale casei au fost instalate tavane false pentru a adăposti aerul condiționat și alte facilități. Podeaua era acoperită cu un parchet industrial care accentuează senzația de continuitate între diferitele medii.

Design sufragerie

Sala de mese a fost decorată cu piese de design selectate. Combinația de culoare alb-negru favorizează un efect teatral care se înmoaie cu căldura covorului, cu părul lung. Mesa, de Park Mobel. Scaune, achiziționate în DBarcelona. Covor, de la Francisco Cumellas. Sideboard, de La Favorita. Pictura este o lucrare a lui Laurence, dobândită în The Immaculate Conception.

Spații deschise

Distribuția inițială a casei, fragmentată și cu multe încăperi mici, a fost înlocuită de un spațiu larg deschis în care mediile se succed fără pereți care să le facă independente. Rezultatul? Casa pare și mai spațioasă și există o comunicare vizuală și reală, ceea ce vă permite să știți ce face fiecare membru al familiei, chiar dacă se află în zone diferite ale casei. Covor, de Fancisco Cumellas. Puiul alb este de la Filocolore.

Bucătărie cu birou

Bucătărie cu birou Întrucât era deschisă pentru restul casei, echipa Fondarius Architecture a proiectat mobilierul cu fronturi discrete, care se armonizau cu decorarea camerei de luat masa și a livingului. Realizate în DM lăcuit alb și cu unghii în loc de mânere, au fost combinate cu un blat maro. Blat, de la firma Silestone. Cuptor cu funcție de microunde și filtru de cafea, de la Miele.

O bucătărie funcțională, cu bar pentru micul dejun

Stâlpul care, din motive de securitate, nu a putut fi îndepărtat, a fost folosit ca suport pentru o peninsulă care adăpostește plita ceramică, un grătar și un bar de fast-food. Biroul era organizat pe partea cealaltă a stâlpului. Taburete, de Superstudio. Bell, din Pando. În sala de mese a ziarului: masă, din La Favorita, și scaune metalice grilă, din DBarcelona.

Dormitorul principal

Albul domină dormitorul și creează o atmosferă relaxantă care încurajează somnul. Pe hol, covoarele circulare scurtează vizual lungimea acestei zone de trecere și marchează calea către baie. Lenjerie de pat și perne, de la Filocolore. Lampa de Luzio. În sală, covoare, din Ikea, și scaun, din DBarcelona.

Baie foarte caldă

Baia este acoperită de tonuri calde. Covoare, de la Ikea. Lavoar, de la Roca.

Planul și ideile casei

- În sufragerie, tavanul fals, pe lângă adăpostirea dotărilor, se termină la câțiva centimetri de perete, un mini spațiu suficient pentru a ascunde cutiile jaluzelelor și șinele și jaluzelele pentru perdele.
- Suprimarea pereților despărțitori permite o circulație a fluidelor în toată casa și transmite un sentiment de adâncime. În plus, niciun obstacol, real sau vizual, nu pune frână la trecerea luminii care intră de pe terase.
- Decorul, bazat pe piese și design selectate, realizează medii clare, cu un aer sofisticat și elegant.


Video: Casa diáfana. Aquí vivo yo. (Iulie 2022).


Comentarii:

  1. Micheal

    Informații fundamental greșite

  2. Kicage

    Sunt de acord, parerea foarte amuzanta

  3. Juanito

    Mulțumesc)))))) în cartea de ghilimele!



Scrie un mesaj