Alții

O reformă intuitivă

O reformă intuitivă


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Locația centrală a acestei case, locația sa unică într-o mănăstire și posibilitățile sale l-au încurajat pe proprietarul său să înceapă o reformă, care i-a încredințat studioul de decorație al Luisei Olazábal, responsabil pentru transformarea acesteia într-o casă. Aceasta presupunea pornirea de la zero, aruncarea despărțirilor inutile și întoarcerea în interior pentru a orienta camerele spre stradă și a lăsa galeria de acces într-un plan interior. Rezultatul este spații ambivalente, cum ar fi, cu două camere de chat deschise către sala de mese și o zonă de lucru situată între ele.

Legătura unirii? Lumina care curge prin deschideri și geamul fix al bucătăriei. Pentru ca nimic să reducă claritatea, pereții, lucrările din lemn și ușile ramelor originale au fost pictate pentru a se potrivi, în alb rupt. Ca un contrapunct, podeaua a fost acoperită cu o podea de vinil Amtico rezistentă la uzură, care reproduce finisajul din lemn și asigură căldură. Proprietarul mărturisește că adoră contrastele puternice, așa că a ales să combine mobilierul antic oferit de prieteni și familie - ca un stil vintage cu ochiul - cu accesorii actuale și culori intense. Cu succes, o masă de metacrilat arată lângă un birou de antichități.

Un coridor interior comunică camerele de uz comun: bucătăria, sala de mese și lounge-ul alăturat. Precis, bucătăria a profitat din plin de un spațiu mic, cu o fereastră fixă ​​prin care ajunge lumina naturală și cu mobilier laminat alb. Mânerele lungi din oțel și priza care protejează peretele zonei de gătit, în aceeași finisare, seamănă cu bucătăriile pentru uz industrial. În cadrul reformei, sensul distribuției inițiale a fost inversat pentru a localiza zona de odihnă - compusă din două dormitoare cu băile respective - lângă ferestre. Camera principală are o baie integrată cu duș, toaletă și chiuvetă. Încă o dată în această încăpere, amestecul de stiluri și finisaje, care marchează decorarea generală, ating echilibrul și calmul dorit pentru acest mediu.
În camera de tineret, de dimensiuni generoase, a fost proiectată o soluție adaptată, care nu a redus amplitudinea, în ciuda faptului că avea trei paturi. Pe o platformă de aproximativ doi metri adâncime, două dintre paturi au fost așezate în paralel, iar al treilea, într-o mansardă, lasă spațiu de joacă.

Publicitate - Continuați să citiți sub Salon

Două deschideri fără uși permit trecerea luminii care trece prin balcoanele sufrageriei din zona de adunare în sala de mese. Mixul de stiluri care definește casa și tipărește un voal chic boem foarte sugestiv pentru medii. Toate concepute pentru a fi savurate calm. PLANO>

Sala de mese

Canapeaua, în stil elisabetan, conferă personalitate unui spațiu în care masa rotundă nu se ciocnește cu lampa cromă din anii 50, scaunul rustic sau scaunele pivotante cu perne de catifea. Masă de luat masa model Dockstad, de la Ikea. PLANO>

Sala Boemiei

Atunci când în același mediu piesele tradiționale împărtășesc spațiul cu altele de design actual, iar materialele sunt asociate fără ciocnire, rezultatul este îmbogățitor și foarte personal. Fotografii de Brocar. Canapea, ciocan. Fotolii și sideboard, de vânzare în Ikea. PLANO>

Rafturi de lucru

Designul integrat al bibliotecii de tencuială, de Luisa Olazábal, este simetric, dar foarte funcțional, deoarece îmbunătățește depozitarea încăperii fără a reduce spațiul. PLANO>

Bucătărie deschisă

Pentru ca lumina naturală a sufrageriei să ajungă în bucătărie, a fost comunicată printr-o despărțire cu o fereastră fixă. În acest fel, blatul de lucru este perfect iluminat în timpul zilei. Pentru a profita la maximum de acest spațiu, fără uși de acces, a fost aleasă o distribuție în formă de U. Lampa de tavan, de vânzare în Ikea. PLANO>

Sala de mese a Uniunii

Sala de mese este situată în zona care a fost sala casei, care era foarte spațioasă, așa că, după reformă, i s-a dat o funcție mai practică. Deși este conectat la bucătărie și camera alăturată, își păstrează independența datorită pereților despărțitori, care au fost respectați. Fiind lângă ușa de la intrare în casă, decorarea acesteia nu a putut împiedica trecerea, astfel încât s-a ales o masă rotundă albă și scaune cu aspect luminos. PLANO>

Dormitor pentru copii

Cu o soluție personalizată și profitând de înălțimea acoperișurilor casei, în acest dormitor pentru copii pentru trei, a fost instalată o structură care include trei paturi: două pe o platformă, pe podea, iar a treia, pe o altă bază fixă. la perete Albul este protagonistul, dar este încurajat de o notă timidă de culoare, prezentă în materialele textile care îmbracă cele trei paturi. PLANO>

Dormitorul principal

La o vedere puteți vedea fuziunea de stiluri care marchează decorarea acestei încăperi, ca în restul casei. Pentru a evita diminuarea clarității, ferestrele au fost dispensate. Combinația de lemn natural și lacuri în mobilier și atingerea culorii din textile au fost amestecate în proporții perfecte pentru a obține un rezultat echilibrat. Vază și tavă, de Aldaba. PLANO>

Lavoar integrat

Chiuveta, amplasată în dormitor, recuperează estetica vechilor comode datorită oglinzii antice. Matlasă de Antennae. Pernele, de Aldaba. PLANO>

Vaze sculpturale

Au încetat să mai fie simple suporturi pentru flori ... Noile modele devin piese de dorință și unele măsuri generoase, sculpturi autentice. În acest dormitor, vaza de Aldaba. + VASE SCULPTURĂ>
PLANO>

Baie cu două chiuvete

Casa are o altă baie în care a fost instalat un mobilier zburător cu două bazine de blat. Toate cu o estetică impecabilă, în alb. Lavoar Aida, de Bellavista. Mobilier realizat de studioul Luisei Olazábal. Robinete simbol, din Vilafranca. PLANO>

PLANUL CASEI

Una dintre realizările reformei a fost eliminarea zonelor de trecere, precum sala și transformarea lor în spații funcționale. Deschiderea spațiilor prin deschideri fără uși și ferestre cu frunze fixe care comunică vizual mediile și permit distribuirea luminii.



Comentarii:

  1. Daiktilar

    Cred că ai greșit. Sunt sigur. Scrie -mi în pm.

  2. Kyrk

    De minune, sunt informații distractive

  3. Aralt

    Fidel răspunsului

  4. Seaton

    Gresesti. Îmi pot apăra poziția. Trimiteți -mi un e -mail la pm, vom vorbi.

  5. Negus

    Este păcat, că acum nu pot exprima - mă grăbesc la locul de muncă. Mă voi întoarce - voi exprima neapărat opinia.



Scrie un mesaj