Comentarii

Mansarda unui designer și artist din Barcelona

Mansarda unui designer și artist din Barcelona

În cartierul Barcelona din Els Indians, chiar în spatele Pieței Maragall, designerul de interior și pictorul Àngels Hidalgo a găsit într-o clădire din trecut industrial ceea ce căuta de câțiva ani: un apartament mare și luminos în care să-și stabilească casa și să studieze . „Vânzarea spațiului a fost cu reforma inclusă, dar cu posibilitatea de a face proiectul personalizat”, explică el și adaugă „Am crezut că înaintea mea a fost prezentată marea mea oportunitate: un spațiu spațios și luminos, economic accesibil, foarte bine conectat, cu lift ... "

Casa este împărțită într-un spațiu larg mare împărtășit de living, bucătărie, sala de mese, studioul de design și atelierul artistului său, cu o chiuvetă pentru spălarea periilor. Într-un colț, lângă ușa de acces, un cub de sticlă conține dormitorul, păstrând conceptul deschis, dar oferindu-i intimitate și, în față, găsim ușa băii. „Pentru acest spațiu de activități, au fost proiectate trei mese care vor combina toate finisajele și vor rămâne integrate, oferindu-le fiecăreia o funcție: să mănânce, să picteze și să lucreze, independent și uniform”, spune el. După ce am trecut printr-o hală în care vedem scara clădirii și liftul (pentru uz privat pentru locuințe), niște trepte ne conduc către al doilea dormitor cu baie, delimitat și de o incintă de sticlă.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Àngels Hidalgo, designer de interior și pictor, căuta de ani buni un etaj în care să-și poată așeza casa și să studieze până când i-a traversat calea.

Perfect pentru ea

Casa era situată în Els Indians, cartierul în care se muta de obicei, iar proprietarul anterior a vândut-o cu reforma inclusă.

Împărțiți și cuceriți

Àngels a lăsat spațiul deschis și l-a distribuit cu ajutorul pieselor de mobilier.

Deschideți mintea

Spațiul principal este împărțit de camera de zi, sala de mese, bucătăria și zona de lucru.

Piesa cheie

Insula de bucătărie definește spațiul, păstrând conceptul deschis.

Lumina a fost făcută

"Pavajul întregii case este parchet plutitor. Luminile se joacă cu volumele de mobilier și alte elemente ale lucrării, ceea ce o face foarte funcțională și personală", explică el.

A împărtăși înseamnă a trăi

Vedere a spațiului comun din dormitor, cu perete de sticlă.

Mese de joc

Designerul de interior a proiectat mai multe mese, fiecare pentru o funcție. În imagine, sala de mese.

Zona de lucru

Tabelul de studiu în care proiectează Àngels.

Studiou de pictură

În spațiul destinat pictării, designerul de interior a inclus o chiuvetă pentru curățarea periilor.

dormitor

Intrarea în dormitorul principal.

Pasiune roșie

O ușă glisantă lacuită în roșu oferă acces dormitorului.

Nimic de ascuns

Dormitorul era închis cu sticlă pentru a oferi intimitate menținând spațiul deschis.

Începeți pe piciorul drept

La intrare, găsim o baie, un dulap și ușa dormitorului. În fundal, spațiul principal.

Baia Complet echipat

Aceeași cameră văzută dintr-un alt unghi.

Ridică nivelul

Casa este împărțită de o sală.

Pas cu pas

Vedere a holului. Ascensorul ajunge aici și este pentru uz privat. Unele scări oferă acces la al doilea dormitor.

Legea transparenței

Dormitorul era închis cu sticlă pentru a permite trecerea luminii.

Camera de oaspeți

Vedere a celui de-al doilea dormitor.

avion

Vedere a planului de etaj după reformă.