Alții

Un magazin transformat în casă

Un magazin transformat în casă



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Marta și Jordi au fost încântați să locuiască în Sarrià, un cartier atât de liniștit încât pare un oraș din Barcelona, ​​cu străzi și piețe mici, multe zone verzi și clădiri moderniste. De aceea, când au vrut să găsească o casă în care să se stabilească permanent cu cele două fiice ale lor, ideea de a privi afară nu le-a venit. Printre proprietățile pe care le-au vizitat, unul le-a atras în special atenția, dar a ridicat marea îndoială de a ști dacă pot trăi acolo. Proprietatea în cauză era un spațiu comercial de 150 de metri pătrați care fusese un magazin de bomboane și se afla într-o stare destul de proastă.

Pentru a-și clarifica ideile, au decis să meargă la studiul GDR și să le întrebe despre viabilitatea proiectului. Acești experți în reforme au făcut o propunere atât de bună încât au cumpărat imediat locul pentru a ajunge la muncă. Pentru a-l adapta la ei, primul lucru pe care l-au făcut a fost să dărâme tot ceea ce putea fi demolat. În acest proces, la îndepărtarea acoperișului obstacolului, au descoperit bolți frumoase care rămăseseră ascunse și pe care doreau, nu numai să se integreze, ci să devină protagoniștii rezultatului.

Atât mobilierul, cât și finisajele sunt simple și naturale. Ele subliniază (din sobrietate) lemnul, culoarea albă și liniile drepte ale pieselor realizate la măsură sau în stil nordic. Noile spații sunt deschise și fluide, conectate cu uși glisante în stil hambar. La exterior, lemnul apare și el, formând o terasă la mai multe înălțimi care salvează marea pantă existentă. Văzând rezultatul, nimeni nu ar spune că această casă nu era așa înainte.

www.grupdereformes.com

Alte spații transformate în case:

- La revedere, la birou. Buna ziua acasa

- O veche moară care astăzi este o casă de țară

- Un birou de acasă convertit

- Un hambar restaurat cu vedere la o vale

Publicitate - Continuați să citiți în secțiunea trecut comercial

Acest apartament de 150 de metri pătrați din cartierul Sarrià era un magazin de bomboane. Studiul GDR a făcut această schimbare.

Utilizare nouă

Vedere a livingului de la podea.

Spații deschise

Cameră de zi, sufragerie și bucătărie împart același spațiu.

simplitate

Linii drepte, albe și din lemn.

bucătărie

Un sila servește pentru a delimita bucătăria și pentru a crea o zonă de luat masa cu bar.

găsi

La scoaterea obstacolului din tavan au descoperit câteva bolți pe care le-au integrat în proiect.

Mai mult lemn

Au instalat uși glisante din lemn.

cameră

Cu dulapuri albe și titlu personalizat.

baie

De asemenea, în alb și cu dulap din lemn.

producție galerie

A fost creat un colț de lectură.

Voi Bleachers

Exteriorul avea o pantă mare, astfel încât un suport din lemn a fost creat pentru a-l salva și a profita de spațiu.