Sfaturi

Un apartament renovat, adaptat pentru o familie

Un apartament renovat, adaptat pentru o familie



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Aceasta este povestea cum o familie cu doi copii de zece ani a reușit să-și facă singuri Un apartament de 110 mp situat într-o clădire din anii 80 dintr-un cartier rezidențial din Hong Kong cu ajutorul studioului de design interior JAAK. „S-au mutat dintr-o casă mai mare, așa că principala lor preocupare a fost lipsa spațiului de depozitare”, au explicat designerii care, pentru a o rezolva, au doborât zidurile vechi ale casei și le-a înlocuit cu dulapuri, deoarece, în afară de a separa camerele și a ascunde ușile de acces, a fost

Publicitate - Continuați să citiți sub familia Happy

În China descoperim noul apartament al unui cuplu și al celor doi copii ai lor.

Aerul nordic

Proprietarii sunt iubitori de stilul nordic și îl putem vedea în decor, cu piese de Hay și Normann Copenhaga.

A împărtăși înseamnă a trăi

În același spațiu coexistă sufrageria, sala de mese și bucătăria.

Turații de perii de culoare

Pe o bază neutră, ies în evidență câteva piese colorate.

Familia Arty

Arta contemporană își găsește locul.

ca

În sufragerie, lemnul trece printr-unul dintre pereți luând forma de rafturi, dulapuri și uși până ajungi la bucătărie.

Luminează-te

Depozitarea deschisă a fost combinată cu cea închisă astfel încât m

În soiul ...

Diferite scaune au fost combinate în sala de mese pentru a-i da dinamism.

Bucătărie nouă

Bucătăria a fost lăsată deschisă.

Mai mult lemn

Același lemn a fost folosit în dulapurile de bucătărie și a fost combinat cu marmura albă.

integrat

Ușile au fost ascunse între dulapurile personalizate.

Dormitorul principal

Un separator de șipci din lemn oferă intimitate dormitorului.

Bun sprijin

Detaliu scaunul din lemn și noptiera.

La picioarele tale

Baia a fost separată cu dulapuri personalizate.

Văzut și nu a fost văzut

Unul dintre dulapurile deschise.

Camera copiilor Întotdeauna împreună

Frații au dorit să împartă un dormitor, așa că studioul a creat paturi ridicate pentru a câștiga spațiu.

Mult spațiu

Rafturile au fost așezate sub pat.

Umfla coatele

De asemenea, a fost realizat spațiu pentru instalarea a două tabele de studiu.