Sfaturi

Un restaurant centenar transformat în casă

Un restaurant centenar transformat în casă



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

„Am luat cina la casa ta” este una dintre frazele pe care Pepa, proprietarul acestei case, spune că aude mai multe. Motivul? „Clienții a trei restaurante valențiene cunoscute au trecut prin acești ziduri”, explică el. „Dobândim Un restaurant centenar în centru și îl reabilităm ca o casă. Primii săi proprietari au deținut terenul care astăzi ocupă iconicul Mercado de Abastos, pe care l-au donat consiliului orașului. grinzile de lemn, pereții de cărămidă și structura, cu tavane foarte înalte, care ating 5 metri în unele puncte.

Cei peste 200 de metri pătrați ai acestei case sunt repartizați într-un living spațios, cu chicinetă, trei dormitoare, două băi și o terasă interioară la parter și, la nivelul superior, dormitorul principal cu dressing, acoperiș mansardă și baie în suită, cu terasă privată. „Toți cei care vin acasă ne spun că este foarte special”, spune Pepa. Îl puteți verifica parcurgând-o în galeria foto care precede aceste rânduri.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos pe Faithful Reflection

Această casă a fost mai mult de un secol un restaurant. După o reabilitare astăzi este o casă.

intrare Detalii despre intrare

Un mobilier din lemn contrastează cu peretele de cărămidă văzut.

Reflex fidel

În timpul reabilitării, elementele originale au fost respectate.

birou

La parter găsim biroul.

Rolul principal

O hârtie de flori acoperă pereții.

Masa de lucru

Detaliu birou

salon

La intrarea în cameră primim un bargueño.

Camera de zi

Vizualizare în spațiu

Uită-te în sus

Au fost menținute tavanele boltite cu grinzile de lemn.

punctualitate

Lângă ușa de la intrare găsim un ceas din lemn.

Zona de luat masa lemn

Mobilierul din lemn este similar cu tâmplăria folosită la ferestre.

Menta deschisă

A optat pentru o bucătărie integrată în camera de zi.

Bun sprijin

Un stâlp din cărămidă a fost folosit ca suport pentru ustensilele de bucătărie.

lumină

Lămpile cu pandantiv în stil industrial iluminează zona de lucru a bucătăriei.

Dulapuri albe de bucătărie zigzag

Bucătăria are o formă oarecum capricioasă.

Depozitare deschisă

Depozit deschis, închis și sticlă pentru bucătărie.

Curte interioară

Vedere la curtea interioară a parterului.

hol Detaliile acoperișului Caramida văzută în hol Toaleta oaspetilor plintă

Jumătate din perete a fost acoperit cu dale pentru a-l proteja de apă

scară

Cu amprenta de lemn și față faianță.

Dressing

Lângă scări a fost instalată o zonă de dressing

În formă de L

Vedere a dulapurilor de intrare.

Toate în ordine

Interiorul dulapului de pantofi.

Vedere scară Intrare dormitor

La etajul superior găsim în dormitorul principal.

Gol gol

O gaură în perete a fost folosită ca o bibliotecă mică.

Inspirație romantică

Pat cu baldachin și perdele.

Acoperiș din lemn

În unele părți ale casei, plafonul atinge cinci metri.

contrast

Delicatetea patului este contrapunctul perfect al tavanului din lemn.

Deveniți confortabil

Un dulap lângă pat este suportul suplimentar perfect.

Masă de îmbrăcat

Zona de dressing, lângă pat.

La picioarele tale

Un colț al lecturii.

Baie principală

Vedere la baie din dormitor.

Mii de culori

Acoperirile sunt de diferite culori.