Alții

Un mini apartament alb și neconvențional

Un mini apartament alb și neconvențional

Anders Bergstedt

Stimate cititor:

Înainte de a intra în fațada de cărămidă și piatră, urcați scările din lemn și traversați ușa acest mini apartament situat la o scurtă plimbare de cetatea Skasen Kronan, unul dintre cele mai turistice locuri din Goteborg, Vă recomandăm să lăsați în urmă toate convențiile privind locuințele, deoarece habitatul pe care îl vizităm astăzi nu este ca celelalte. Nu se datorează faptului că, păstrând intact farmecul trecutului, are toate conforturile prezentului. deoarece, deși nu are mulți metri pătrați (44 pentru a fi mai exact), nu este mic și spațiul de depozitare nu lipsește. Deoarece cele două camere ale sale pot găzdui multiple activități.

Clădirea a fost construită de arhitectul Hans Hedlund în 1899 să găzduiască familiile lucrătorilor feroviari. Timp de zeci de ani, locuitorii săi au făcut reforme pentru a-și adapta locuințele la noile dezvoltări, dar fără a aduce modificări majore fizionomiei lor, ceea ce i-a adus o clădire istorică în 2005, cu protecția legală în consecință.

La intrarea în acest apartament (disponibil pentru a cumpăra sau a închiria prin intermediul agenției Alvhem) găsim o hală cu un dulap mare încorporat și, în față, o baie completă. În dreapta primim o cameră cu o fereastră mare și mulaje originale pe tavan, care a fost pregătită pentru a fi folosită ca living în timpul zilei și ca dormitor noaptea, cu un colț de lucru și un colț de lectură. La plecare, vedem bucătăria din partea cealaltă a casei cu o masă mare cu bancă gata să facă întâlniri ale prietenilor sau familiei. Ușile albe ale acestei încăperi ascund aparatele și o cămară mare, cu multă capacitate de depozitare. TTotul din această casă a fost gândit la milimetru pentru a optimiza spațiile și a crea camere multifuncționale care se adaptează zilnic și nevoilor proprietarilor lor.

www.alvhem.com
Styling: Pernilla Algede / Casa Beatniks
Fotografii: Anders Bergstedt

Publicitate - Continuați să citiți sub Pass, este deschis Anders Bergstedt

Am vizitat un apartament de 44 de metri pătrați într-o clădire construită în 1899 în Göteborg.

Zi și noapte

Această cameră a fost decorată pentru a îndeplini funcțiile de living și dormitor.

Mult stil

Detalii mici, precum o oglindă rotundă mare sau un tapet, reușesc să facă spațiul elegant fără a-l reîncărca.

Au totul clar

Lemnul ușor al podelei reușește să ofere căldură și luminozitate spațiului.

Ține cont de trecut

S-au păstrat elementele originale din 1899, cum ar fi modelele și medalioanele de acoperiș.

Du-te la lumină

Apartamentul are două ferestre mari cu vedere la stradă.

În aer

Un mobilier alb și stil minimalist suspendat în camera de zi-dormitor.

Faceți multe cu puțin

Deși există puține detalii decorative, stilul său a reușit să le ofere prezență în mediu.

Muncă și plăcere

Pe cealaltă parte a camerei, două colțuri: unul pentru lectură și unul pentru studiu.

De carte

Un fotoliu confortabil și o lampă de podea au reușit să creeze colțul perfect de citire.

verificat

Tapetul cu carouri este un model clasic Sandberg.

Locul de muncă

Colț de lucru cu un sistem de rafturi care servește ca masă și scaun înalt în stil industrial.

Cunoașterea are loc

Cu rafturile, problema depozitării tipice a spațiilor de lucru este rezolvată și este prevăzută o suprafață de studiu.

Vedere din față

Din camera de zi-dormitor, vedere la hol (primul) și bucătărie-sufragerie (în fundal).

Spații polivalente

Alocând fiecare cameră pentru mai mult de o utilizare, au reușit să înmulțească posibilitățile acestui mic apartament.

intrare

În distribuitor găsim ușa băii și spațiul de depozitare.

Să se spânzure

Deși există un dulap foarte mare, a fost amplasat un suport pentru a părăsi straturile.

Capacitate mare

Dulapul de intrare, cu o mulțime de spații de depozitare.

Stai liber

Albul reușește să unifice toate spațiile și să dea luminozitate.

bucătărie

Pe cealaltă parte a podelei, bucătăria cu un birou De proporții mari servește ca sală de mese și loc de întâlnire.

Frumos la toate luminile

Pentru a avea o lumină de sprijin atunci când lucrați pe blat, pe perete au fost așezate două aplice reglabile.

Următoarea oprire ...

Tigla albă a metroului pare să nu iasă niciodată la modă. Această bucătărie este o dovadă în acest sens.

Bucătărie completă

Bucătăria a fost amenajată în formă de L și este complet utilată.

detalii

Fiecare detaliu a fost îngrijit astfel încât să se încadreze în stilul original al clădirii. Chiar și comutatoare negre de bakelită.

Între sobe

Detaliu zona de gătit și blatul din marmură albă.

Ce a avut, a păstrat

Lângă zona blatului, un dulap alb vechi.

Loc de întâlnire

Viața unei case este în bucătărie. Și cu o zonă de luat masa ca asta, chiar mai mult.

Asalt bancar

Ca scaun, o bancă mare din lemn cu perne care asigură extinderea blaturilor mesei.

Arta minimă

Decorarea zonei de birou a bucătăriei, două fotografii alb-negru.

Mănâncă cu vederi

Bucătăria-sufragerie are o fereastră mare cu cadru arcuit.

Escondida

Ușile albe ale bucătăriei păstrează secrete în spatele lor.

O colecție tarif bun

Ca această cămară cu proporții mari.

lambriu

După o altă ușă albă, am găsit frigiderul.

Alb pe alb

Detaliu al ușilor și panourilor bucătăriei. Toate goale.

baie

Am găsit o baie completă, distribuitorul de intrare.

Baie mică

Tava de duș a fost distribuită pentru a optimiza spațiul.

În afara vieții

Clădirea are mai multe zone în aer liber pentru uz comunitar.

Fațadă pură

Fațada din cărămidă și piatră a clădirii arhitectului Hans Hedlund construită în 1899 pentru a găzdui case pentru familiile lucrătorilor feroviari.

Au o plantă bună

Planul de 44 mp.