Alții

De la etajul studentului până la prima casă a unui cuplu

De la etajul studentului până la prima casă a unui cuplu

lor 90 mp împărțit în mai multe camere a făcut acest apartament în Valencia, situat în apropierea zonei universității, casa perfectă pentru ca studenții să le împărtășească. Dar când un cuplu l-a cumpărat, A devenit claustrofob și labirintic: un loc neatractiv pentru a începe o viață nouă împreună. O reformă care să o adapteze la nevoile și gusturile lor a fost necesară, iar cei responsabili de realizarea acesteia au fost membrii studiului Cambra.

„Obiectivele reformei au fost realizarea unei utilizări mai mari a spațiilor, reduce rutele, elimină o cameră mică pentru a câștiga spațiu în camera de zi și extinde bucătăria ", explică ei. Pentru a realiza acest lucru, au schimbat totul:" Este o reformă cuprinzătoare: pereții despărțitori au fost aruncați, gresie și pardoseală schimbată, vopsite și realizate noi instalații de electricitate, instalații sanitare și climatizare prin conducere generalizată ".

În fiecare colț putem descoperi o idee originală, de la intrare (unde au așezat un nou dulap încorporat și o seră care servește ca o separare de bucătărie în timp ce permite trecerea luminii), până la dormitorul principal (în care au folosit acces pentru a crea o zonă de dressing), fără a uita de toaletă și baie (conectate de zona de duș pe care ambele spații le împărtășesc). O casă deschisă, funcțională și foarte flexibilă.

www.cambraestudio.com

Publicitate - Continuați să citiți mai jos Combinație câștigătoare

Cu un spațiu foarte luminos, datorită mixului de culori: „albastru, gri închis, lemn deschis, negru și galben”, explică din studio.

Marele albastru

Una dintre cerințele cuplului a fost să folosească albastrul într-un mediu al casei, pentru a lăsa marea (care poate fi văzută de la ferestre ca fiind un etaj 16) să intre în casa lor.

Câștigă teren

Designerii de interior au distribuit o cameră mică pentru a extinde camera de zi.

La masă

Pentru zona de luat masa am ales o masă naturală de stejar cu picioare de oțel negru, lămpi cu forme diferite pentru a organiza un set și scaune tapitate cu tonuri de albastru deschis în combinație cu peretele ”, expun designerii de interior.

hol

În toată casa, inclusiv pe coridor, podelele au fost acoperite cu un strat de imitație de stejar, iar ușile sunt lăcuite în alb.

Efect de seră

O plantă cu plante servește ca un separator între intrare și bucătărie, permițând totodată trecerea luminii.

Viață nouă

Ani de zile, acest apartament de 90 mp a fost o locuință comună pentru studenți. După o reformă a studiului Cambra, a devenit cuibul perfect al unui cuplu nou căsătorit.

bucătărie

Vedere asupra bucătăriei. În fundal, barul pentru micul dejun și intrarea cu grădinarul.

două benzi

Prin extinderea bucătăriei ar putea fi distribuit pe două fronturi.

Bucătărie minimalistă

„Optezi pentru un mobilier din lemn desaturat, cu cuie din oțel inoxidabil și o bancă de imitație din marmură realizată din modelul Neolith Calacatta de înaltă calitate”, explică ei.

Materie gri

În dormitorul principal, peretele headboard-ului era vopsit în gri închis pentru a-i oferi o prezență.

Bun sprijin

În dormitor, capetă și mese din lemn cu un raft negru pentru a plasa poze și accesorii. Subliniază foaia ilustratoarei valenciene Paula Bonet.

Acces privilegiat

În zona a fost instalat un dressing care oferă acces la baie din dormitor.

Zona privata

Clienții săi doreau ca băile să fie spații mai intime, mai sobre, așa că au optat pentru o combinație gri pentru gresie.

Baie privată

Vedere a unei zone de lavoar din baia dormitorului.

Văzut și nu a fost văzut

Datorită ecranelor de sticlă, dușul poate fi accesat atât din baia dormitorului, cât și de la toaletă.

Duș comun

"Interiorul dușului este gresat cu o piesă de ardezie neagră și o placă acrilică, de asemenea, neagră, astfel încât, fiind în interior, să creeze o senzație de zonă de peșteră sau saună", afirmă din studiu.

Toaleta

Vedere a zonei de toaletă.

materiale

Mobila este lemn desaturat, oglinzi cu iluminat integrat, accesorii din oțel negru ...

Adăpostul Techie

Cuplul are dragoste pentru tehnologie și jocuri pe calculator, deci una dintre camerele adaptate la acest aspect pasiune.

Al doilea dormitor

Această cameră se pregătește să primească primul copil.

înainte

Aceasta era casa dinaintea reformei, când era casa unor studenți.

Camera de zi înainte

Camera de zi înainte de reformă.

Gatiti inainte

Bucătăria înainte de reformă.

Toaletă înainte

Toaleta de curtoazie înainte de reformă.

Baia inainte

Baia principală înainte de reformă.

schimbări

Planul înainte și după reformă.