Sfaturi

Cum să reformăm un studiu

Cum să reformăm un studiu

Proprietarul acestui lucru apartament central din Madrid S-a bazat pe experiența studioului Farini-Bresnick Arquitectos și compania de construcții P.C.T. S.L. pentru a face reforma casei tale. Pentru etajul său pătrat, de 60 m2, era clar că printr-o distribuție funcțională poate deveni un studiu foarte flirtant și că ferestre largi ei ar fi aliații perfecti pentru a realiza o transformare totală. Prin urmare, obiectivul reformei a fost acela de a profita la maxim de contoare și de lumina pentru a crea un sentiment de amplitudine mai mare.

În ceea ce privește distribuția, am optat pentru Împărțiți spațiul în două zone. Una dintre ele include bucătăria, sala de mese și camera de zi, care nu sunt separate de pereți despărțitori, iar cea de-a doua încorporează un dressing și o baie în zona de odihnă. După lucrări, deciziile corecte sunt la vedere. Pentru început, toată lumina naturală care inundă camera se bucură, de asemenea, în sala de mese, bucătărie și intrare în casă. Și în al doilea rând, un panou glisant instalat între lounge multifuncțional iar dormitorul face ca zona de odihnă să fie independentă când este necesar. Finisajul final a fost obținut prin renovarea acoperirilor: vopsea albă din plastic și parchet din stejar și alegerea ușilor, netedă și lăcuită. Rezultatul: continuitate vizuală, luminozitate și coerență estetică.

Publicitate - Continuați să citiți sub Sala de mese și lounge

Mobilierul suspendat este esențial în distribuția acestui etaj. Ele acționează ca un element de împărțire între living și bucătărie, permițând totodată trecerea luminii naturale. Designul său este format dintr-o bibliotecă și un blat sintetic, cu module de depozitare. Mobilier realizat de firma de construcții P.C.T. S.L. Blatul, de Corian. Taburete, de Calligaris, în Decor Italia.

salon

Tandemul format din canapea și măsuța de cafea a dobândit un interes vizual prin rezistența cromatică a picturii și a covorului. În fereastra mare care inunda camera cu lumină naturală, au fost instalate fante verticale, care permit gradarea atât de multă lumină și asigurarea confidențialității. Canapea cu tapițerie gri taupe și masă de cafea cu plic asimetric, de vânzare în La Oca. Lampa de tavan provine din magazinul Arhitectură. Imagine pictată de Cristina Gavira. Blinds, de Persoane Avilux. Podele din stejar masiv, în scânduri largi, furnizate și instalate de Singular Entarimados.

Imaginea livingului cu sufrageria și bucătăria integrate.

Din canapea, ceea ce vezi este o sală de mese cu un design modern și foarte decorativ, în timp ce zona de gătit a Lorenei Design este discret în fundal.

Spații deschise

După reformă, accesul în dormitor se face direct din camera de zi.

Panou glisant care separă dormitorul

Este un element cheie în distribuție, care comunică și separă dormitorul de camera de zi. Fruntea este netedă pentru a-și lumina vizual dimensiunile mari. Pat și lămpi, Habitat. Mese, din La Oca. Poza de Cristina Gavira

Dressing

Odată cu noua distribuție a fost creat un dormitor cu dressing și baie. Pentru a profita de spațiu, două fețe ale dulapului ocupă doi pereți și formează o zonă de tranzit care duce la baie. Ușile de aici sunt netede și lăcuite în alb pentru a se îmbina mai ușor cu pereții; În plus, acestea alunecă pentru a nu pierde suprafața utilă în camere.

baie

În baie, calcarul care acoperă pereții îmbunătățește lumina care vine din zona de odihnă, deoarece nu are ferestre. În plus, cu o oglindă de la perete și lavoarul de la subteran, care atinge o suprafață fără întreruperi, s-a obținut o senzație de amplitudine mai mare.

Video: Studiu . Etapele de studiu (Iulie 2020).