Sfaturi

Un studio de inspirație pentru un artist

Un studio de inspirație pentru un artist



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

D.R

Văzând astăzi acest spațiu plin de farmec, este greu de crezut că ani de zile a fost un colț întunecat și deteriorat de umezeala din spatele unei clădiri din Lisabona. Lipsa de izolare, lumină, bucătărie și baie au făcut imposibilă condițiile de locuit. Dar o muzică în căutarea unui loc de creație și-a văzut potențialul și a decis să îi ofere a doua șansă.

Studioul portughez ARK Studio a fost cel care a făcut minunea, oferind acestui adăpost o fereastră nouă, o sobă pentru a-l încălzi, o mini-bucătărie și o baie. Membrii săi au decis să păstreze caracteristicile arhitecturale tipice zonei, cum ar fi grinzile de lemn și pereții albi, și să le combine cu finisaje mai actuale și mai simple, cum ar fi podeaua din ciment lustruit și uși și mobilier din lemn de pin. Pentru a oferi căldură și a stârni inspirația noului locuitor, au căutat piese de mobilier de epocă de inspirație artistică pe piețele second-hand. Aici respiri arta.

www.arkstudio.pt

Publicitate - Continuați să citiți sub a doua șansă

Era un depozit umed, întunecat și uitat. Astăzi este refugiul din Lisabona unde creează muzică.

Începeți din nou

ARK Studio a fost responsabilă de reformarea acesteia pentru ca acesta să fie potrivit pentru viață.

Respectă esența

Arhitecții ARK Studio au dorit să păstreze elemente originale, cum ar fi grinzile de lemn și pereții albi, atât de caracteristici pentru casele din zonă.

Mai puțin este mai mult

Pentru a nu reîncărca mult spațiul, au ales mobilier simplu cu culori senine.

Trecutul revine

Piesele au fost căutate pe piețele second-hand pentru a adăuga caracter în spațiul cu istoria sa.

Treziți muzele

Au vrut să creeze o atmosferă care să fie calmă și inspirată.

cald

Au instalat o sobă pentru a încălzi studiul.

colorate

Decorul predominant este lemnul, albul și griul.

Senin și natural

Un detaliu al decorului.

Spații noi

Pentru a-l face locuibil, a fost necesar să instalați o mini-bucătărie și o baie.

Are lemn

Mobilierul de bucătărie a fost fabricat cu lemn de pin.

Depozitare deschisă

Pe lângă dulapuri, au fost instalate rafturi pentru expunerea unor piese.

Acces facil

De asemenea, facilitează accesarea celor mai utilizate ustensile.

baie

Ușa glisantă a băii a fost realizată și din lemn de pin.

Depozitare la baie

Ca dulapul de la baie.

mai aproape

Detaliu chiuveta, dulapul și oglinda.

Duș răcoritor

Baia are duș.

simplitate

Aici am continuat și cu estetica restului studiului.

Expresie minima

Dușul minimalist

Deschis la exterior

Pentru a aduce lumina în interior, arhitecții au deschis o nouă fereastră.

exterior

O terasă separă studiul de clădirea principală.

Bine izolat

Izolația exterioară a fost foarte importantă în proiect, deoarece în trecut umiditatea a provocat ravagii.


Video: Cursuri de Canto: 5 Secrete ale respiratiei care iti vor îmbunatati dramatic cantatul (August 2022).