Comentarii

Înainte și după: schimbarea incredibilă a unei băi

Înainte și după: schimbarea incredibilă a unei băi


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uneori, o schimbare minimă înseamnă o revoluție. Acesta a fost cazul lui proiect de reformă a acestei băi. Deși poate să nu pară prea mult 25 cm într-o cameră, deplasarea unei pereți despărțitori a fost suficientă pentru a putea schimba poziția căzii și a toaletei și a se potrivi cu o chiuvetă mai mare. Persoana responsabilă pentru acest miracol spațial este Eva, designerul de interior din fruntea Studiază mansarda Danielei care a unit forțele cu proprietarul acestui apartament renovat de închiriat. „Dincolo de deteriorarea evidentă și maltratarea pe care a suferit-o casa, a existat un potențial clar pe care la văzut”, explică el.

Odată ce baza s-a schimbat, a venit timpul pentru detalii. „Pentru a avea o senzație de spațiozitate, alegem materiale clare, cum ar fi gresiile Metro ale băii, în alb, care contrastează cu dale ceramice de inspirație hidraulică”, spune Eva. De asemenea, a fost important să profitați de fiecare spațiu liber, cum ar fi cel din duș care acum găzduiește rafturi foarte utile pentru depozitarea produselor de înfrumusețare. Un exemplu clar că, în spații mici, fiecare centimetru contează.

www.elaticodedaniela.com

Publicitate - Continuați să citiți mai jos Schimbați totul cu foarte puțin

Doar un perete despărțitor a mutat 25cm, dar a fost o revoluție în această baie, semnată de studioul Danielei mansardă.

realoce

Dușul se întoarse, lăsând spațiu pentru a muta toaleta.

Toate colțurile contează

O gaură a fost folosită pentru a plasa rafturi pentru produse de înfrumusețare.

Câștigați spațiu

De asemenea, ar putea fi instalată o chiuvetă mai mare.

cârlige

Cârligele în chiuvetă servesc drept șină de prosop.

integrat

Oglinda cu rafturi integrate oferă mai mult spațiu de depozitare.

Amplitudinea vizuală

Utilizarea albului face ca spațiul să pară mai mare și mai luminos.

Faianta mijlocie Detaliile solului

Stil hidraulic

Baia înainte Chiuveta înainte Duș înainte



Comentarii:

  1. Riccardo

    Îmi pare rău, dar cred că greșești. Sunt sigur. Îmi propun să discut despre asta.

  2. Doron

    tare ia interesant!

  3. Hwitcumb

    nu, de ce poți visa la ireal în timpul tău liber!

  4. Tomeo

    Poate.

  5. Sadiq

    Mulțumesc foarte mult

  6. Bily

    Faci o greșeală. Sa discutam.

  7. Padraig

    Absolut este de acord cu tine. In this something is and is the good idea. Este gata să vă sprijine.



Scrie un mesaj